Geplaatst door op 10th september 2019

Elke schakende inwoner van Rheden en Rozendaal nodigen wij uit om op zaterdag 5 oktober in Theothorne mee te strijden voor de gemeentelijke titel Schaakkampioen of Jeugdkampioen van de gemeente Rheden/Rozendaal.

Het toernooi wordt voor de 69ste keer gehouden en is een gezellig en ook een serieus toernooi voor iedereen die kan schaken. Zowel voor clubschakers als voor thuisschakers, schoolschakers, jeugdschakers en computerschakers!

De titelverdediger is Martijn Boele van de Velpse Schaakvereniging. Hij werd al drie keer gemeentelijk Schaakkampioen. Bij de jeugd (tot 20 jaar) is Pieter Verhoef, ook van VSV, al vaker Jeugdkampioen geweest. In 2017 zelfs de beste speler van jong én oud!

Dit jaar heeft de Schaakvereniging Theothorne het organisatiestokje van de Velpse Schaakvereniging overgenomen. Het toernooi vindt plaats in Zalen- centrum Theothorne, Callunaplein 77 in Dieren. Oud-wethouder Ap Lammers opent het toernooi om 10.00 uur. Er worden zes versnelde schaakpartijen (rapid) gespeeld. De huidige wethouder Marc Budel heeft de eer om het toernooi om 17.00 uur af te sluiten met de prijsuitreiking. Met dank aan de Gemeente Rheden kunt u gratis aan het toernooi deelnemen.

Inlichtingen en inschrijving bij Henk Limbeek, wedstrijdleider SV Theothorne, telefoon 06 22308667. Of stuur een mail naar contact@svtheothorne.nl met vermelding van uw leeftijd en, als u daarover beschikt, uw KNSB rating. Aanmelden kan eventueel ook vooraf aan de zaal om 9.30 uur.

Reacties

Wees de eerste die een reactie plaatst.

Plaats een reactie